הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס "יוגורמה" (יוגורט מחלב כבשים של "בית יצחק")
¼ כוס פירות יבשים קצוצים
½ כוס תותים
¼ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
¼ כוס גרנולה
2 כפות דבש
אופן ההכנה
1. מחממים את מיץ התפוזים ויוצקים על הפירות היבשים. משרים במקרר כשעתיים.
2. מערבבים את הדבש עם הפירות היבשים.
3. מסדרים בכוס זכוכית בעלת רגל או בכוס גבוהה ושקופה שכבות של תותים גרנולה, פירות יבשים ו"יוגורמה".
מגיש:
מקור: לסלי מאיר מגבינות בית יצחק.
שתף את המתכון
