חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן כרוב לבן מבושל עם שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן כרוב לבן מבושל עם שומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב ירוק חתוך לרצועות דקות
בצל קטן קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות שמן לטיגון
2 כפות שמן שומשום
2 כפות חומץ הדרים
כף וחצי סוכר
חצי כוס מים
3 עלה דפנה
כף רוטב סויה
2 כפות שומשום קלוי
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים את הכרוב בשתי כפות שמן ועלי דפנה והבצלמנמיכים את האש מוסיפים מעט מים כדי שלא יישרף מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את החומץ הסוכר הסויה ומערבבים היטב מכסים את הסיר לכ 10 דקות על אש קטנה מכבים את האש מוסיפים תוך עירבוב את שמן השומשום מכסים את הסיר לכמה דקות מעבירים לצלחת הגשה מפזרים שומשום קלוי
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון