הוראות הכנה
מרכיבים
כרוב ירוק חתוך לרצועות דקות
בצל קטן קצוץ לקוביות קטנות
2 כפות שמן לטיגון
2 כפות שמן שומשום
2 כפות חומץ הדרים
כף וחצי סוכר
חצי כוס מים
3 עלה דפנה
כף רוטב סויה
2 כפות שומשום קלוי
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים את הכרוב בשתי כפות שמן ועלי דפנה והבצלמנמיכים את האש מוסיפים מעט מים כדי שלא יישרף מערבבים היטב ומוסיפים בהדרגה את החומץ הסוכר הסויה ומערבבים היטב מכסים את הסיר לכ 10 דקות על אש קטנה מכבים את האש מוסיפים תוך עירבוב את שמן השומשום מכסים את הסיר לכמה דקות מעבירים לצלחת הגשה מפזרים שומשום קלוי
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
