חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן סלק עם חזה עוף מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעדן סלק עם חזה עוף מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3-5 ראשי סלק מבושלים
300 גרם חזה עוף מעושן או פסטרמה פרוסה
חזרת מוכנה
לרוטב:
כוס שמן
2 כפות חומץ בלסמי
מיץ לימון
כף גדושה חרדל גרגרים דיז'ון
½1 כוסות עשבי תיבול קצוצים דק:
בזיליקום, נענע שמיר
שן שום כתושה
מלח
פלפל שחור טחון טרי
סיר
צלחת הגשה שטוחה לגלילות
קערית הגשה לרוטב
אופן ההכנה
1. מבשלים את הסלק בקליפה עם מי מלח, עד שיתרכך
2. מצננים, קולפים ופורסים לאצבעות לרוחב 2 ס"מ
3. מורחים כל פרוסת חזה עוף בחזרת ועוטפים בה אצבע סלק
4. מניחים בצלחת הגשה כשהתפר כלפי מטה
5. לרוטב:
מערבלים היטב את השמן עם החומץ, מיץ הלימון והחרדל, מוסיפים את שאר חומרי הרוטב
ומערבלים שנית, מגשים בכלי הגשה קטן ליד הגלילות
6. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון