הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביסקוטים
כוס סוכר
4 תפוחי גרנד מקולפים ופרוסים לטבעות עבות
3 חלבונים
אופן ההכנה
להניח את התפוחים בסיר להוסיף רבע כוס מים רבע כוס סוכר לבשל עד שהתפוח מתרכך
[ כ10 דקות]
לסדר בתבנית הגשה את הביסקוטים [ 4 ] מעליהם תפוח ושיכבה נוספת ביסקוטים ותפוח
להקציף את החלבונים עם שארית הסוכר עד קצף חזק
לצקת על התפוחים בתבנית להכניס לתנור בחום גבוהה עד שהקצף מקבל צבע קרמלי
לצננן ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: חגבי
שתף את המתכון
