הוראות הכנה
מרכיבים
קילו חזה הודו
חצי קילו לבבות הודו נקי
חצי קילו כבד הודו
חצי קילו טחול של עוף נקי
2 בצלים קצוצים לקוביות גדולות
חצי כפית מלח
כפית פלפל שחור גרוס
קמצוץ טימין
קמצוץ קינמון
כפית תבלין עוף
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
חותכים את הכבד בשר חזה ההודו לקוביות גדולות והלבבות כנ"ל
מטגנים קלות במחבת עם שמן
מוסיפים את הבצל ומטגנים כ3 דקות נוספות מוסיפים את הטחון והתבלינים ומטגנים
לעוד כ5 דקות תוך כדי עירבוב
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
