הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' כבדי עוף
250 גר' לבבות עוף
250 גר' טחול עוף
3 בצלים בינוניים
כפית מלח
רבע עד חצי כפית כורכום (תבלין דומיננטי לא כל אחד אוהב)
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית כמון
פפריקה חריפה לפי הטעם
חצי כוס שמן (אני מעדיפה קנולה)
אופן ההכנה
1. לנקות את כל סוגי הבשרים
2. להכשיר את הכבד (מעבירים אותם על אש גלויה)
3. לחתוך את כל הבשרים לחתיכות
4. לפרוס את הבצלים לפרוסות דקות
5. לטגן את הבצל עד להזהבה, להוציא לקערה
6. להכניס את הבשרים ולטגן אותם תוך כדי טיגון עירבוב
7. להוסיף את כל התבלינים
8. להחזיר את הבצל המטוגן ולהמשיך לטגן עד לגמר (ספיגת) הרוטב בבשרים
9. בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
