הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות בשר עוף או הודו
2 ביצים טרופות
מעט שמן זית
שמן לטיגון
2 חופנים פטריות שמפניון יבשות קצוצות דק
4 שזיפים יבשים מגולענים וקצוצים דק
כוס פירורי לחם
קורט מלח
אופן ההכנה
פורסים את חזות העוף לפרוסות דקות [בשום אופן לא להכות בפטיש בכדי לא לפגוע במירקם של הבשר ]
מורחים את החזות בשמן זית טובלים בפטריות ובשזיפים ומהדקים היטב טובלים בביצים הטרופות ומיד אחרי בפירורי הלחם
מטגים בשמן להזהבה קלה כ3 דקות מכל צד
מוצאים מפזרים קורט מלח ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: עדו מדר
שתף את המתכון
