חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מפרום - תפו"א ממולא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שהתפרסם בעיתון כלשהו, חברתי ואני עשינו אותם והם ממש מוצלחות.
מפרום - תפו"א ממולא בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו מתכון שהתפרסם בעיתון כלשהו, חברתי ואני עשינו אותם והם ממש מוצלחות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 ק"ג בשר טחון
4 תפוחי אדמה
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול מגורד
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/4 חבילת כוסברה קצוצה
1/2 כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מלח
1 ביצה
1/4 כוס פירורי לחם
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים (למעט תפו"א+הביצה+פירורי הלחם) עד שנוצרת עיסה.
את תפו"א מקלפים חוצים לאורך וממליחים ע"מ שיתרככו מעט. יוצרים מעין "בור" בכל חצי תפו"א ומכניסים לתוכו מעיסה.
עוטפים את תפחי האדמה בפירורי לחם ובביצה טרופה מהולה במעט מים ומטגנים.
הכנת הרוטב:
בסיר קטן שמים מעט שמן + שלוש כפות רסק עגבניות מדוללות במים, מוסיפים אבקת מרק עוף ומכניסים את תפוחי האמדה לתוך הסיר כשהרוטב מכסה אותם מבשלים על אש קטנה עד שהכל מתרכך.
מגיש: סילבי
מקור: מיכל קפטה
שתף את המתכון