חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מקפא לימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מקפא לימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
160 גר' חלמון
180 גר' סוכר +3 כפות מים
גרידת קליפת לימון ירוקה מ-4 לימונים
100 סמ''ק מיץ לימון טרי סחוט
400 סמ''ק שמנת מתוקה פרווה
אופן ההכנה
להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולשמור בקרור
בסיר קטן להמיס את הסוכר עם 3 כפות מים עד לקבלת סירופ סוכר בהיר בזמן שסירופ הסוכר על האש, להקציף במיקסר את החלמונים לקצף בהיר ולמזוג באיטיות את סירופ הסוכר תוך כדי הקצפת החלמונים להוסיף את גרידת הלימון לחלמונים ולקרר את התערובת תוך כדי המשך הקצפה להוסיף בזילוף איטי את מיץ הלימונים תוך כדי המשך הקצפה.
להעביר לקערה גדולה ולקפל פנימה את הקצפת.
לחלק לקערות הגשה או לקערה מרכזית או לתבנית אינגליש קייק
להכניס למקפיא לשמונה שעות לפחות לפני ההגשה
מגיש: gilai
מקור: עיתון ידיעות עתיק
שתף את המתכון