דובדבנים בשיא העונה. פרי עשיר בויטמין C (משפר את עמידות המערכת החיסונית, br עשיר בויטמין A , המגן על הראיה (בתנאי שלא משתכרים מן המרטיני...),בויטמין B-6 , br בחומצה פולית ובברזל. הוא גם עשיר באשלגן ודל בנתרן-שילוב אידאלי לסובלים מיתר לחץ דם brוגם למניעתו. בקיצור: איכלו דובדבנים - פרי נהדר.
|
|
|
|
דובדבנים בשיא העונה. פרי עשיר בויטמין C (משפר את עמידות המערכת החיסונית, br עשיר בויטמין A , המגן על הראיה (בתנאי שלא משתכרים מן המרטיני...),בויטמין B-6 , br בחומצה פולית ובברזל. הוא גם עשיר באשלגן ודל בנתרן-שילוב אידאלי לסובלים מיתר לחץ דם brוגם למניעתו. בקיצור: איכלו דובדבנים - פרי נהדר.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות קרח כתוש
9 דובדבנים מגולענים
½ שוט (כ-20 מ"ל) אבסולוט קרנברי
½ שוט שנפס אפרסק
½ שוט לימון סחוט
½ שוט מונין ורדים
½1 שוט (כ-60 מ"ל) מיץ קרנבריז
אופן ההכנה
מנערים היטב בשייקר. מוזגים לכוס מרטיני ומגישים.
מגיש:
מקור: עמית לביד ביסטרו אנג'לינה הוד השרון
שתף את המתכון
