חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרנג נוגט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהתוכנית טעמים עם צחי בוקששתר brישנו גם סרטון וידיאו באתר MSN המסביר את כל התהליך כולו.
מרנג נוגט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהתוכנית טעמים עם צחי בוקששתר brישנו גם סרטון וידיאו באתר MSN המסביר את כל התהליך כולו.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 חלבונים
200 גרם דבש
80 גרם גלוקוזה או סוכר
400 מ"ל שמנת מתוקה מוקצפת
200 גרם שקדים מסוכרים קצוצים
100 גרם ריבת חלב
אופן ההכנה
מרתיחים את הדבש והגלוקוזה על אש בינונית ליצירת סירופ.
מקציפים את החלבונים לקצף יציב (לא קשה - עם בועות סגורות). מנמיכים את קצב ההקצפה ולאט לאט יוצקים את סירופ הדבש אל החלבונים. מעבירים למהירות גבוהה וממשיכים להקציף עד ליצירת מרנג.
מוסיפים את השקדים למרנג. מאחדים את השמנת והמרנג ויוצקים לכלי ההגשה. מניחים במקרר למשך הלילה.
מחממים מעל סיר עם מים את ריבת החלב למשך 5-6 דקות ויוצקים לעיטור על המרנג.
מגיש: gilai
מקור: טעמים
שתף את המתכון