הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר` תותים, חצויים
2 חלבוני ביצה
1/3 כוס סוכר
לרוטב:
½ (חצי) כוס מים
¼ (רבע) כוס מיצי פסיפלורה ~ 3 פסיפלורות
2 כפות סוכר
3 כפיות קורנפלור
אופן ההכנה
1. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בסיר קטן, מביאים לרתיחה, תוך כדי ערבוב ומבשלים עד שהרוטב מסמיך. מסננים את הרוטב, אך מחזירים כמה גרעינים בשביל המראה . יוצקים לתחתית צלחת אישית, חסינת חום.
2. מקציפים את חלבוני הביצה לקצף יציב, מוסיפים את הסוכר בהדרגה, ומקציפים לקצף נוקשה ומבריק. מסדרים את חצאי התותים על הרוטב, מניחים קצף מעל ומציבים מתחת לגריל חם, עד שהמרנג מזהיב קלות.
מגיש:
מקור: WWW.CAKES-R-US.COM
שתף את המתכון
