הוראות הכנה
מרכיבים
4 אבוקדו
2 תפוחי גרנד סמית
מיץ לימון טרי משני לימונים
5 כפות סוכר
50 גרם ג'ינג'ר טרי מגורד
מלח,פלפל לבן
קרח כתוש
1-2 תפוז *
1 אשכולית *
1 אשכולית אדומה*
2-3 קלמנטינה*
* את פרי ההדר ניתן לערבב יחד או להוסיף רק סוג פרי אחד
ניתן בכל כוס להגיש עם פרי שונה
ניתן להגיש את פרי ההדר בכלים נפרדים וכל אחד יוסיף לעצמו איזה פרי שהוא רוצה
אופן ההכנה
את כל החומרים טוחנים יחד חוץ מפרי ההדר ויוצקים לכוסות
מקלפים את פרי ההדר ומפלטים (תפוז,אשכולית לבנה/אדומה,קלמנטינה)
מוסיפים לתוך הכוס
מוסיפים קרח כתוש ולרוויה
לקישוט ניתן להוסיף עליי נענע
מגיש:
מקור: מלון רויאל ביץ
שתף את המתכון
