הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג שעועית לבנה יבשה
אגודת אספרגוס
2 תפו"א
מלח
פלפל שחור
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
מים לבישול
אופן ההכנה
1. להשרות את השעועית למשך הלילה - לא לכסות!
2. לבשל את השעועית ½2 שעות לפחות.
3. לסנן את השעועית המבושלת ולהשתמש בה למתכון אחר. לשמור
את המים.
4. לקלף את תפו"הא ולחתוך לקוביות בגודל של 5 מ"מ. להכניס לסיר.
5. לשבור ביד את האספרגוס. את החלק העליון לחתוך לקוביות אך לא
את התפרחת שזה משהו כמו 2 או 3 ס"מ ולהוסיף לסיר. את החלק
התחתון להוסיף גם לסיר.
6. להוסיף לסיר את המים ששמרנו להוסיף מלח, פלפל שחור ואבקת
מרק ולבשל עד שתפוה"א יתרככו.
7. להוציא את החתיכות התחתונות של האספרגוס ולזרוק.
8. להגיש חם.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
