הוראות הכנה
מרכיבים
½ 1 כוסות אפונה
5 גזרים בקוביות בינוניות
3 תפו"א כנ"ל
2 בצלים קצוצים
2 כפות א.מרק
כפית מלח
אופן ההכנה
לשים את האפונה, הגזרים, תפו"א והבצלים בתוספת 10 כוסות מים ולבשל ¼ שעה בסיר לחץ או שעה על אש קטנה בסיר רגיל.
להוסיף את א. המרק והמלח ולבשל עוד 10 דק' בסיר פתוח.
לטחון את רוב המרק ולערבב עם שארית המרק.
ניתן להוסיף גם בצל מטוגן ו/או נקניקיות מטוגנות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
