הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים בינוניים קצוצים
30 גרם מרגרינה
400 גרם אפונה יבשה שטופה
1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה
3 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות קמח
מים ככל שנדרש
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במרגרינה, עד שהוא הופך לזהוב.
מוסיפים את האפונה ובוחשים.
מוסיפים את תפוח האדמה, הגזרים ושורשי הפטרוזילה.
מוסיפים את אבקת המרק, הקמח ואת כמות המים שמתאימה לסיר.
מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי, תוך כדי בחישה מעת לעת.
מרסקים את המרק עד לקבלת מרק קטיפתי.
מבשלים כרבע שעה נוספת, ומגישים עם זילוף קל של שמן זית ופלפל שחור גרוס.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
