חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק אפונה קטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימות החורף הקרים brמרק מחמם וסמיך
מרק אפונה קטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לימות החורף הקרים brמרק מחמם וסמיך
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים בינוניים קצוצים
30 גרם מרגרינה
400 גרם אפונה יבשה שטופה
1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה
3 כפות אבקת מרק עוף
2 כפות קמח
מים ככל שנדרש
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במרגרינה, עד שהוא הופך לזהוב.
מוסיפים את האפונה ובוחשים.
מוסיפים את תפוח האדמה, הגזרים ושורשי הפטרוזילה.
מוסיפים את אבקת המרק, הקמח ואת כמות המים שמתאימה לסיר.
מתבלים במלח ופלפל.
מבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי, תוך כדי בחישה מעת לעת.
מרסקים את המרק עד לקבלת מרק קטיפתי.
מבשלים כרבע שעה נוספת, ומגישים עם זילוף קל של שמן זית ופלפל שחור גרוס.
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון