הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מרק עוף (אפשר להכין גם מ"ציר עוף" של "קנור" -לפי ההוראות על הקופסא)
חצי קילו ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך למקלות
קילו תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
3 כרישות פרוסות (החלק הלבן בלבד) חתוך לעיגולים
2 שיני שום טחונות
מלח ופלפל לפי הטעם
רבע כוס שמנת
בצל ירוק חתוך לקישוט
אופן ההכנה
לתוך מרק עוף רותח להכניס את הארטישוק, תפו"א, כרישה, שום, מלח ופלפל. לכסות את הסיר להרתיח במשך 25 דקות או עד שהירקות יתרככו. לרסק את המרק עם בלנדר מוט ולחמם פעם נוספת. להוסיף את השמנת המתוקה ולחמם לעוד 5 דקות. לפזר בצל ירוק קצוץ מלמעלה ולטרוף.
מגיש:
מקור: רומי
שתף את המתכון
