חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ארטישוק ירושלמי- של רומי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עשיר טעמים. מתאים לחורף.
מרק ארטישוק ירושלמי- של רומי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק עשיר טעמים. מתאים לחורף.
הוראות הכנה
מרכיבים
8 כוסות מרק עוף (אפשר להכין גם מ"ציר עוף" של "קנור" -לפי ההוראות על הקופסא)
חצי קילו ארטישוק ירושלמי מקולף וחתוך למקלות
קילו תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
3 כרישות פרוסות (החלק הלבן בלבד) חתוך לעיגולים
2 שיני שום טחונות
מלח ופלפל לפי הטעם
רבע כוס שמנת
בצל ירוק חתוך לקישוט
אופן ההכנה
לתוך מרק עוף רותח להכניס את הארטישוק, תפו"א, כרישה, שום, מלח ופלפל. לכסות את הסיר להרתיח במשך 25 דקות או עד שהירקות יתרככו. לרסק את המרק עם בלנדר מוט ולחמם פעם נוספת. להוסיף את השמנת המתוקה ולחמם לעוד 5 דקות. לפזר בצל ירוק קצוץ מלמעלה ולטרוף.
מגיש: amitsur
מקור: רומי
שתף את המתכון