הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר ציר ארנבת (ע"ע)
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
1 כוס אפונת גינה
1 קופסת שימורי חומוס
1 כף רסק עגבניות
1 קופסת שימורי עגבניות מרוסקות
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בסיר. מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה. מוסיפים את הגזר ומערבבים. מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות, המלח, הפלפל השחור, האפונה והחומוס ומביאים לרתיחה. מכסים ומנמיכים את האש לבישול של כשלושת רבעי השעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
