חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתיקות הבטטה, ניחוח הכוסברה ושילובם עם חלב הקוקוס ומגוון תבלינים brמפיק מרק נהדר שיכול להוות ארוחה בפני עצמה.
מרק בטטה וחלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתיקות הבטטה, ניחוח הכוסברה ושילובם עם חלב הקוקוס ומגוון תבלינים brמפיק מרק נהדר שיכול להוות ארוחה בפני עצמה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
3 כפות שמן זית לטיגון
2 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
5 שיני שום
6 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית גרידת לימון טרייה
1 כף קארי
1 שמנת לקצפת
½ קופסא חלב קוקוס
מלח, פלפל שחור גרוס
¼ כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל, מוסיפים את קוביות הבטטות, שיני השום, הג'ינגר הקצוץ וגרידת הלימון, ומערבבים.
מוסיפים את אבקת הקארי.
מוסיפים מים עד ל-2 ס"מ מעל לבטטות, ומבשלים עד שהן תתרככנה.
מעבדים במעבד מזון ביחד עם מיכל שמנת לקצפת וחלב הקוקוס.
מתבלים במלח ופלפל, מחממים שוב ומשפרים את התיבול.
מגישים עם כוסברה קצוצה מעל.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון