הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל קצוץ
3 כפות שמן זית לטיגון
2 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
5 שיני שום
6 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ
1 כפית גרידת לימון טרייה
1 כף קארי
1 שמנת לקצפת
½ קופסא חלב קוקוס
מלח, פלפל שחור גרוס
¼ כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל, מוסיפים את קוביות הבטטות, שיני השום, הג'ינגר הקצוץ וגרידת הלימון, ומערבבים.
מוסיפים את אבקת הקארי.
מוסיפים מים עד ל-2 ס"מ מעל לבטטות, ומבשלים עד שהן תתרככנה.
מעבדים במעבד מזון ביחד עם מיכל שמנת לקצפת וחלב הקוקוס.
מתבלים במלח ופלפל, מחממים שוב ומשפרים את התיבול.
מגישים עם כוסברה קצוצה מעל.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: ארז קומורובסקי
שתף את המתכון
