חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטה מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטה מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות מרגרינה
1 בצל גדול חתוך
2 כרישות (החלק הלבן), שטופות היטב וקצוצות
2 שיני שום קצוצות
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות גסות
3 בטטות גדולות, קלופות וחתוכות לקוביות גסות
1 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות גסות
5 כוסות מים (אני שמה בערך 7) + אבקת מרק
כוס יין לבן (אני שמה קצת פחות)
4 עלי דפנה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
ממיסים את המרגרינה ומטגנים את הבצל, השום והכרישה עד שישחימו.
מוסיפים את הגזר ומאדים מעט.
מוסיפים את כל החומרים, מרתיחים ומבשלים באש גבוהה עד שהכל רך (חצי שעה-3/4 שעה).
מוציאים את עלי הדפנה ומרסקים את הכל בבלנדר ידני.
אם יוצא סמיך מדי אפשר להוסיף עוד מים.
גיוון: להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה - יוצא מדהים!!!
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון