חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
3 כפות מרגרניה1
בצל גדול, חתוך לקוביות
2 כרישות גדולות - החלק הלבן בלבד
2 שיני שום כתושות
3 גזרים גדולים, קלופים ופרוסים
3 בטטות גדולות, קלופות וחתוכות
1 תפוח אדמה, קלוף וחתוך
5 כוסות מרק עוף: או 6 כפיות אבקת מרק עוף מומסות ב-6 כוסות מים
1 כוס יין לבן
4 עלי דפנה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
ממיסים בסיר גדול את המרגרינה, ומטגנים את הבצל, הכרישה ושיני השום עד שישחימו. מוסיפים את הגזרים ומאדים מעט.מוסיפים את שאר החומרים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15-20 דקות עד שהבטטות מתרככות.מוציאים את עלי הדפנה, מעבירים את המרק לממחה ומרסקים.מגישים חם. בדרך כלל מוציאים מעט נוזלים החוצה, מועכת ומוסיפה נוזלים לפי הצורך. לפעמים נשארים נוזלים מיותרים. תלוי כמה סמיך רוצים
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון