הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
3 כפות מרגרניה1
בצל גדול, חתוך לקוביות
2 כרישות גדולות - החלק הלבן בלבד
2 שיני שום כתושות
3 גזרים גדולים, קלופים ופרוסים
3 בטטות גדולות, קלופות וחתוכות
1 תפוח אדמה, קלוף וחתוך
5 כוסות מרק עוף: או 6 כפיות אבקת מרק עוף מומסות ב-6 כוסות מים
1 כוס יין לבן
4 עלי דפנה
מלח, פלפל
אופן ההכנה
ממיסים בסיר גדול את המרגרינה, ומטגנים את הבצל, הכרישה ושיני השום עד שישחימו. מוסיפים את הגזרים ומאדים מעט.מוסיפים את שאר החומרים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים 15-20 דקות עד שהבטטות מתרככות.מוציאים את עלי הדפנה, מעבירים את המרק לממחה ומרסקים.מגישים חם. בדרך כלל מוציאים מעט נוזלים החוצה, מועכת ומוסיפה נוזלים לפי הצורך. לפעמים נשארים נוזלים מיותרים. תלוי כמה סמיך רוצים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
