חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בטטות - ג`אקומו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק בטטות - ג`אקומו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות גדולות
8 גזרים
1 בצל יבש קצוץ
1 כפית שמן זית
2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
1 כפית אגוז מוסקט מגורר
מלח
2 כפיות פלפל שחור טחון טרי
1 כוס שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1/2 פלפל אדום, מגורר במגררת
3 גבעולי פטרוזיליה קצוצים דק
אופן ההכנה
1. ממלאים סיר במים, מכניסים לתוכו את הבטטות והגזרים ומבשלים עד שהם מתרככים.
2. מסננים מהמים. קולפים את הבטטות והגזרים וחותכים לקוביות קטנות.
3. מטגנים את הבצל במחבת עם שמן, עד שהוא מתרכך.
4. מעבירים למעבד מזון את הבטטות, הגזרים, הבצל המטוגן, אגוז המוסקט, הג'ינג'ר
והפלפל, ממליחים ומוסיפים פלפל שחור.
5. מוסיפים את השמנת והחלב עד שמגיעים לסמיכות הרצויה.
6. מחזירים חזרה לסיר ומביאים לרתיחה. מקשטים עם רצועות קדות של פלפלים בצבעים
שונים ומגישים חם.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון