הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עגבניות בשלות
2 כפות רוטב "ווסטרשייר" (ליד הקטשופ בכל סופרמרקט)
1 כף טבסקו
20 עלי טרגון
20 עלי בזיליקום (ריחן)
מעט שמן זית לטיגון הדג
אבוקדו בשל
צרור עגבניות שרי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מסירים את העוקצים מן העגבניות (משקיענים גם יחלטו ויקלפו) וטוחנים בבלנדר עם רוטב ה"ווסטרשייר", ה"טבסקו", הטרגון, הבזיליקום, מלח ופלפל שחור.
מלהיטים מחבת (אפשר מחבת לסטייק עם פסים) עם מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג, תחילה על צד העור במשך דקה ואח"כ הופכים ומטגנים עוד ½ דקה.
חותכים את האבוקדו ועגבניות השרי לקוביות קטנות ומתבלים במעט שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס.
מוזגים את המרק לכלי הגשה. מניחים את פילה הפרידה ועליו את תערובת האבוקדו ועגבניות השרי.
מטפטפים מעל מספר טיפות שמן זית ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
