חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק "בלאדי מרי" עם פילה פרידה, אבוקדו ועגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"בלאדי מרי" זה לא רק משקה, זה גם מרק קר נפלא.
מרק "בלאדי מרי" עם פילה פרידה, אבוקדו ועגבניות שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"בלאדי מרי" זה לא רק משקה, זה גם מרק קר נפלא.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם עגבניות בשלות
2 כפות רוטב "ווסטרשייר" (ליד הקטשופ בכל סופרמרקט)
1 כף טבסקו
20 עלי טרגון
20 עלי בזיליקום (ריחן)
מעט שמן זית לטיגון הדג
אבוקדו בשל
צרור עגבניות שרי
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מסירים את העוקצים מן העגבניות (משקיענים גם יחלטו ויקלפו) וטוחנים בבלנדר עם רוטב ה"ווסטרשייר", ה"טבסקו", הטרגון, הבזיליקום, מלח ופלפל שחור.
מלהיטים מחבת (אפשר מחבת לסטייק עם פסים) עם מעט שמן זית ומטגנים את פילה הדג, תחילה על צד העור במשך דקה ואח"כ הופכים ומטגנים עוד ½ דקה.
חותכים את האבוקדו ועגבניות השרי לקוביות קטנות ומתבלים במעט שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס.
מוזגים את המרק לכלי הגשה. מניחים את פילה הפרידה ועליו את תערובת האבוקדו ועגבניות השרי.
מטפטפים מעל מספר טיפות שמן זית ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: קארין גורן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון