הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שומן אווז
4 בצלים גדולים פרוסים
1 כף אבקת מרק עוף
חצי כוס שמיר קצוץ
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
מים
אופן ההכנה
מחממים את שומן האווז במחבת מברזל יצוק. מטגנים את הבצל עד להשחמה נאה. מעבירים את תכולת המחבת לסיר בינוני. מוסיפים מים כדי שלושת רבעי גובה הסיר ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמיר, אבקת המרק, מלח ופלפל ומרתיחים שוב. מנמיכים את האש ומכסים לבישול נוסף של 25 דקות עד חצי שעה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
