חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק ברוקולי- מתכון בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פשוט וטעים. brערכים תזונתיים למנה: br123 קלוריות, 6.8 גרם חלבון, 19.3 גרם פחמימות, br3.2 גרם שומן, 64.4 מ"ג סידן, 1.2 מ"ג ברזל, 2.7 גרם סיבים.
מרק ברוקולי- מתכון בריאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק פשוט וטעים. brערכים תזונתיים למנה: br123 קלוריות, 6.8 גרם חלבון, 19.3 גרם פחמימות, br3.2 גרם שומן, 64.4 מ"ג סידן, 1.2 מ"ג ברזל, 2.7 גרם סיבים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית
1 כוס בצל קצוץ
3 שיני שום
800 גרם תפרחות ברוקולי
1 תפוח אדמה, חתוך לקוביות קטנות
1 ליטר ציר עוף (ניתן להכין מאבקת מרק עוף)
מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט טחון לפי הטעם
6 כפיות שטוחות של שבבי שקדים קלויים
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום , הברוקולי ותפוח האדמה ומבשלים על להבה גבוהה כ-5 דקות. מוסיפים את ציר העוף מתבלים ומרתיחים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות.
טוחנים את המרק במעבד מזון לקבלת מחית חלקה ואחידה.
מחלקים לצלחות הגשה (6 צלחות) ומקשטים כל מנה בכפית שבבי שקדים קלויים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: באדיבות סנפרוסט
שתף את המתכון