הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית
1 כוס בצל קצוץ
3 שיני שום
800 גרם תפרחות ברוקולי
1 תפוח אדמה, חתוך לקוביות קטנות
1 ליטר ציר עוף (ניתן להכין מאבקת מרק עוף)
מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט טחון לפי הטעם
6 כפיות שטוחות של שבבי שקדים קלויים
אופן ההכנה
מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את השום , הברוקולי ותפוח האדמה ומבשלים על להבה גבוהה כ-5 דקות. מוסיפים את ציר העוף מתבלים ומרתיחים. מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות נוספות.
טוחנים את המרק במעבד מזון לקבלת מחית חלקה ואחידה.
מחלקים לצלחות הגשה (6 צלחות) ומקשטים כל מנה בכפית שבבי שקדים קלויים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: באדיבות סנפרוסט
שתף את המתכון
