הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן
2 ריבועים של דלעת
1 בטטה גדולה חתוכה לפלחים
2 גזרים חתוכים לטבעות
1 בצל בינוני קצוץ דק
2 שיני שום כתוש
3 גבעולי פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
½ כפית כורכום
מעט אגוז מוסקט גרוס
מעט אבקת מרק
אופן ההכנה
מקלפים וחותכים את כל הירקות.
מבשלים עד שהירקות רכים (כ- 30 דקות) ומתקנים תיבול על פי הטעם האישי.
טוחנים למחית חלקה (עדיף ע"י בלנדר ידני), מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים למשך 5 דקות.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור: חיה לוין
שתף את המתכון
