חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק בשני צבעים - מתכון מנצח לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של 2 מרקים בצלחת, br במידה ואתם רוצים להדהים את האורחים שלכם זוהי בהחלט מנה מנצחת ומפתיעה.
מרק בשני צבעים - מתכון מנצח לאירוח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של 2 מרקים בצלחת, br במידה ואתם רוצים להדהים את האורחים שלכם זוהי בהחלט מנה מנצחת ומפתיעה.
הוראות הכנה
מרכיבים
למרק הכתום:
1 בטטה
רבע דלעת
2 גזרים קטנים
5-6 כוסות מים
2 כפות מרק עוף
מעט מלח
למרק הירוק:
חצי שקית אפונה יבשה
5-6 כוסות מים
1 בצל קצוץ
1כפית מרק עוף
1 כפית כמון
מעט מלח, מעט פלפל
לעיטור:
שקדים מולבנים קלויים
אופן ההכנה
למרק הכתום:
מבשלים בסיר את כל הכתומים , מוסיפים את המרק עוף , מוסיפים מלח לפי טעם.
מעבירים לתוך בלנדר וטוחנים הכל עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך( אפשר להשתמש בבלנדר הידני ופשוט להכניס לתוך הסיר ולטחון.) מחזירים לסיר טועמים ומתקנים תיבול.
למרק הירוק:
בסיר מטגנים את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את האפונה והמים ומבשלים עד שהאפונה נמסה, מוסיפים את המרק עוף, כמון,
מוסיפים פלפל ומלח לפי טעם.
ושוב בבלנדר טוחנים את המרק עד למרקם אחיד וסמיך( במידה וזה סמיך מידי יש להוסיף מים)
מחזירים לסיר.
הרכבת המנה:
בצלחת מרק יוצקים כף של מרק כתום ( חצי צלחת) ולאחר מכן יוצקים כף מהמרק הירוק
צריך להיות חצי צלחת כתומה ,חצי ירוקה
מפזרים מעל שקדים מולבנים קלויים.
בתאבון
מגיש: limora
מקור: ניסועצמיי
שתף את המתכון