הוראות הכנה
מרכיבים
בשר
2 תפו"א חתוכים
פטרוזיליה, או כוסברה קצוצים
1 בצל קצוץ
6 שני שום קצוצות
½1 כפות חוואג' למרק תימני
2 כפות אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
להרתיח סיר מים ולשים את הבשר ל 5 דקות על האש לחליטה.
לשפוך את המים ולשטוף את הבשר.
בסיר אחר לטגן את הבצל והשום, עד שיזהיב. להוסיף את הפטרוזיליה או הכוסברה החוואג' למרק ולערבב. אחרי כמה דקות, לשים את הבשר לטיגון בערך 5 דקות, ולהוסיף את תפו"א.
בינתיים, להרתיח מים בקומקום ולשפוך לסיר, קצת יותר מחצי סיר ולהוסיף את אבקת מרק העוף.
להנמיך את האש ולבשל בערך שעתיים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
