אם חשבתם שתפוז הוא הפרי הכי בריא בחורף, תחשבו שוב: בגויאבה יש כמעט פי ארבעה ויטמין C . br על הריח שלה אפשר להתווכח, אבל לא על הבריאות. מלבד ויטמין C בכמות היסטרית , br הגויאבה עשירה גם בשלל ויטמינים אחרים (A ו-B) בברזל ובחומרים נוגדי חמצון br(שמעכבים הזדקנות ועוזרים במניעת מחלות). brהזדרזו, כי יש לכם עוד חודש וחצי עד שהגויאבה תעלם מן המדפים. br
|
|
|
|
אם חשבתם שתפוז הוא הפרי הכי בריא בחורף, תחשבו שוב: בגויאבה יש כמעט פי ארבעה ויטמין C . br על הריח שלה אפשר להתווכח, אבל לא על הבריאות. מלבד ויטמין C בכמות היסטרית , br הגויאבה עשירה גם בשלל ויטמינים אחרים (A ו-B) בברזל ובחומרים נוגדי חמצון br(שמעכבים הזדקנות ועוזרים במניעת מחלות). brהזדרזו, כי יש לכם עוד חודש וחצי עד שהגויאבה תעלם מן המדפים. br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
4 גויאבות
2 כפות אבקת סוכר
¼1 כוסות חלב
250 גרם גלידת וניל משובחת
אופן ההכנה
חותכים את הגויאבות ומניחים בקערה. מחממים את החלב והסוכר לסף רתיחה ויוצקים על הגויאבות החתוכות. ממתינים כ-10 דקות ומעבירים למעבד מזון, טוחנים את הגויאבות עם החלב ומסננים במסננת רשת דקה (דוחסים את התערובת בעזרת מצקת). מגישים קר מאד עם כדורי גלידת ווניל.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השף: ניר צוק
שתף את המתכון
