חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גויאבה קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם חשבתם שתפוז הוא הפרי הכי בריא בחורף, תחשבו שוב: בגויאבה יש כמעט פי ארבעה ויטמין C . br על הריח שלה אפשר להתווכח, אבל לא על הבריאות. מלבד ויטמין C בכמות היסטרית , br הגויאבה עשירה גם בשלל ויטמינים אחרים (A ו-B) בברזל ובחומרים נוגדי חמצון br(שמעכבים הזדקנות ועוזרים במניעת מחלות). brהזדרזו, כי יש לכם עוד חודש וחצי עד שהגויאבה תעלם מן המדפים. br
מרק גויאבה קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אם חשבתם שתפוז הוא הפרי הכי בריא בחורף, תחשבו שוב: בגויאבה יש כמעט פי ארבעה ויטמין C . br על הריח שלה אפשר להתווכח, אבל לא על הבריאות. מלבד ויטמין C בכמות היסטרית , br הגויאבה עשירה גם בשלל ויטמינים אחרים (A ו-B) בברזל ובחומרים נוגדי חמצון br(שמעכבים הזדקנות ועוזרים במניעת מחלות). brהזדרזו, כי יש לכם עוד חודש וחצי עד שהגויאבה תעלם מן המדפים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 גויאבות
2 כפות אבקת סוכר
¼1 כוסות חלב
250 גרם גלידת וניל משובחת
אופן ההכנה
חותכים את הגויאבות ומניחים בקערה. מחממים את החלב והסוכר לסף רתיחה ויוצקים על הגויאבות החתוכות. ממתינים כ-10 דקות ומעבירים למעבד מזון, טוחנים את הגויאבות עם החלב ומסננים במסננת רשת דקה (דוחסים את התערובת בעזרת מצקת). מגישים קר מאד עם כדורי גלידת ווניל.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף: ניר צוק
שתף את המתכון