חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גולש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לילה לפני ההכנה לקחת שליש שקית (300 גרם) עדשים לבנות ולשים אותם במים חמים שיתפחו.
מרק גולש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לילה לפני ההכנה לקחת שליש שקית (300 גרם) עדשים לבנות ולשים אותם במים חמים שיתפחו.
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שעועית לבנה
5 תפו"א חתוכים לחתיכות בינוניות ס"מ על ס"מ.
2 בצלים גדולים קצוצים לקוביות
2 קופסאות של רסק עגבניות
300 גר' בשר בקר (חזה) חתוך לקוביות
אחד וחצי ליטר מים
מלח ופלפל לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומטגנים עוד כחמש דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ורסק העגבניות יחד עם התבלינים והמים ומבשלים עד לרתיחה על אש גבוהה.
מנמיכים את האש ומבשלים עוד 45 דקות.
מוסיפים את השעועית ומבשלים עוד 20 דקות לחצי שעה עד שתפוחי האדמה רכים לגמרי.
מגיש: shaism
מקור:
שתף את המתכון