הוראות הכנה
מרכיבים
½1 יח' (בערך חופן וחצי) גזר גדול חתוך לחתיכות ביס
½1 יח' (בערך חופן וחצי) קישוא גדול חתוך לחתיכות ביס לא מקולף
כף אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
מים בערך 800 ליטר (כמות שנכנסת בסיר קטן)
אטריות אורז (לחתוך אותן שיהיו קצרות) בערך כוס (כמה שתרצו, בעיקרון אבל שישאר מרק)
אופן ההכנה
1. ממלאים מים בסיר קטן (למלא עד שתי אצבעות מקצה הסיר) . שמים על אש בינונית.
כשהמים חמים שמים את התבלינים. לערבב היטב את התבלינים במים.
ולהכניס את הירקות כשהם חתוכים. לכסות את הסיר אך להשאיר רווח.
מבשלים עד שהירקות רכים אבל לא מדי (כ- 15-20 דק')
כשהירקות רכים מוסיפים את אטריות האורז מבשלים עוד דקה בדיוק.
וזה מוכן.
מגיש:
מקור: ניסיון שלי שהצליח
שתף את המתכון
