חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גזר וקישוא פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גזר וקישוא פשוט
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½1 יח' (בערך חופן וחצי) גזר גדול חתוך לחתיכות ביס
½1 יח' (בערך חופן וחצי) קישוא גדול חתוך לחתיכות ביס לא מקולף
כף אבקת מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
מים בערך 800 ליטר (כמות שנכנסת בסיר קטן)
אטריות אורז (לחתוך אותן שיהיו קצרות) בערך כוס (כמה שתרצו, בעיקרון אבל שישאר מרק)
אופן ההכנה
1. ממלאים מים בסיר קטן (למלא עד שתי אצבעות מקצה הסיר) . שמים על אש בינונית.
כשהמים חמים שמים את התבלינים. לערבב היטב את התבלינים במים.
ולהכניס את הירקות כשהם חתוכים. לכסות את הסיר אך להשאיר רווח.
מבשלים עד שהירקות רכים אבל לא מדי (כ- 15-20 דק')
כשהירקות רכים מוסיפים את אטריות האורז מבשלים עוד דקה בדיוק.
וזה מוכן.
מגיש:
מקור: ניסיון שלי שהצליח
שתף את המתכון