חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גריסים טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים מאד ביום למחרת יותר טעים .בגלל הגריסים יותר רכים
מרק גריסים טעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק טעים מאד ביום למחרת יותר טעים .בגלל הגריסים יותר רכים
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גריסים שטופים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כפות אבקת מרק
מלח ופלפל
------------------------
1 כף מרגרינה
1 גזר מגורד
1 בצל גדול מגורד
אופן ההכנה
ממלאים חצי סיר במים מוסיפים את הגריסים והמלח ומרתיחים.
את הקצף שנוצר ברתיחה מנקים וזורקים כל הזמן
מוסיפים את אבקת המרק+הגזר והתפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שהם מתרככים
מטגנים במחבת את הבצל והגזר במרגרינה עד להשחמה קלה ומוסיפים למרק 10 דקות לפני שמכבים את האש.
מגיש: רותם דבי
מקור:
שתף את המתכון