הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס גריסים שטופים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
2 כפות אבקת מרק
מלח ופלפל
------------------------
1 כף מרגרינה
1 גזר מגורד
1 בצל גדול מגורד
אופן ההכנה
ממלאים חצי סיר במים מוסיפים את הגריסים והמלח ומרתיחים.
את הקצף שנוצר ברתיחה מנקים וזורקים כל הזמן
מוסיפים את אבקת המרק+הגזר והתפוחי האדמה וממשיכים לבשל עד שהם מתרככים
מטגנים במחבת את הבצל והגזר במרגרינה עד להשחמה קלה ומוסיפים למרק 10 דקות לפני שמכבים את האש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
