הוראות הכנה
מרכיבים
כוס גריסי פנינה
כף שמן זית
בצל בינוני קצוץ דק
2 גזרים מקולפים וחתוכים לטבעות
גבעול סלרי קצוץ דק
ליטר מים
3 כניפי עוף או גרונות הודו
מקל קינמון קטן
כפית פלפל שחור
כפית אגוז מוסקט מגורר
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
כף גרגרי כוסברה קלויים וכתושים
2 כפות פטרוזליה קצוצה
רבע כוס כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
משרים את גריסי הפנינה במים למשך כ 3 שעות
בסיר גדול מזהיבים את הבצל ומוסיפים את הגזר והסלרי מוסיפים את כנפי העף או הגרונות
מטגנים קלות מוסיפים את הגריסים והמים ומבשלים כ45 דקות
במחבת מטגנים את השום ושאר התבלינים והחומרים לא יותר מ3 דקות טיגון
מוסיפים למרק
בעזרת בלנדר ידני מרסקים את תוכן המרק מעבירים לצלחת הגשה ומגישים בתאבון
מגיש:
מקור: שון מארי
שתף את המתכון
