הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פילה דג נסיכת הנילוס הנילוס חתוכים לקוביות בינוניות
2 כפיות שמן זית
1 כוס בצל קצוץ
1 כוס פלפל ירוק קצוץ (אפשרי חריף או רגיל - בהתאם לטעם האישי)
1/2 כוס קוביות גזר
1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
1 שן שו כתושה
1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות (800 גרם)
1 כוס רסק עגבניות
1 כוס מים
1/4 כוס יין לבן
2 קוביות אבקת מרק 10 או לחילופין 1/2 1 כפות אבקת מרק
1 עלה דפנה
1 כף אורגנו טרי קצוץ
מלח פלפל שחור טחון לפי הטעם
מעט פפריקה אדומה חריפה
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל, הפלפל, הגזר, הסלרי והשום.
מאדים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
2. מוסיפים את יתר החומרים מלבד הדגים ומביאים רתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
3. לבסוף, מוסיפים את הדגים, מערבבים ומבשלים עד שהדגים מתרככים.
4. מוציאים את עלי הדפנה ומגישים.
מגיש:
מקור: שומרי משקל
שתף את המתכון
