חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דגים איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דגים כפרי אני חושבת הונגרי עם פפריקה מתוקה וחריפה
מרק דגים איטלקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק דגים כפרי אני חושבת הונגרי עם פפריקה מתוקה וחריפה
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פילה דג נסיכת הנילוס הנילוס חתוכים לקוביות בינוניות
2 כפיות שמן זית
1 כוס בצל קצוץ
1 כוס פלפל ירוק קצוץ (אפשרי חריף או רגיל - בהתאם לטעם האישי)
1/2 כוס קוביות גזר
1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
1 שן שו כתושה
1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות (800 גרם)
1 כוס רסק עגבניות
1 כוס מים
1/4 כוס יין לבן
2 קוביות אבקת מרק 10 או לחילופין 1/2 1 כפות אבקת מרק
1 עלה דפנה
1 כף אורגנו טרי קצוץ
מלח פלפל שחור טחון לפי הטעם
מעט פפריקה אדומה חריפה
אופן ההכנה
1. בסיר גדול מחממים את השמן.
מוסיפים את הבצל, הפלפל, הגזר, הסלרי והשום.
מאדים תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים.
2. מוסיפים את יתר החומרים מלבד הדגים ומביאים רתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות.
3. לבסוף, מוסיפים את הדגים, מערבבים ומבשלים עד שהדגים מתרככים.
4. מוציאים את עלי הדפנה ומגישים.
מגיש: m73
מקור: שומרי משקל
שתף את המתכון