הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג דלעת
3שיני שום כתושות
עלים מ 2 ענפים של טימין (להוריד את העלים מהענפים ולהשליך את הענפים)
2 עלי דפנה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
5 עגבניות
3 גזרים
מעט שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
לקלף ולחתוך את הדלעת והגזר לקוביות או פרוסות.
לטגן קלות בסיר בשמן זית.
להוסיף עגבניות חתוכות ואת השום, עלי הדפנה, הטימין והג'ינג'יר.
לכסות במים ולבשל עד שהירקות רכים.
במהלך הבישול לבדוק ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
להוציא את עלי הדפנה ולטחון את הירקות במטחנת ירקות
מגיש:
מקור: Walla באדיבות קונדיטוריית בן עמי
שתף את המתכון
