חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון מצאתי ב walla ושיניתי אותו מעט לטעמי. אם יש לכם עגבניות בשלות, הוסיפו אותן למרק והפחיתו בכמות המים. br
מרק דלעת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון מצאתי ב walla ושיניתי אותו מעט לטעמי. אם יש לכם עגבניות בשלות, הוסיפו אותן למרק והפחיתו בכמות המים. br
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג דלעת
3שיני שום כתושות
עלים מ 2 ענפים של טימין (להוריד את העלים מהענפים ולהשליך את הענפים)
2 עלי דפנה
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
5 עגבניות
3 גזרים
מעט שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
לקלף ולחתוך את הדלעת והגזר לקוביות או פרוסות.
לטגן קלות בסיר בשמן זית.
להוסיף עגבניות חתוכות ואת השום, עלי הדפנה, הטימין והג'ינג'יר.
לכסות במים ולבשל עד שהירקות רכים.
במהלך הבישול לבדוק ולתבל במלח ופלפל לפי הטעם.
להוציא את עלי הדפנה ולטחון את הירקות במטחנת ירקות
מגיש: imgold
מקור: Walla באדיבות קונדיטוריית בן עמי
שתף את המתכון