הוראות הכנה
מרכיבים
1 צ'ילי אדום חריף
1 גבעול למונגראס "לימונית" (חלק לבן בלבד) פרוס
1 כף גינג'ר טרי קצוץ
2 כוסות ציר עוף/ירקות/בשר
2 כפות שמן בוטנים
1 בצל גדול קצוץ דק
800 גרם קוביות דלעת טרייה
375 מ"ל חלב קוקוס
4 כפות כוסברה קצוצה
3 כפיות סוכר חום
קורט מלח
אופן ההכנה
מכניסים את הצ'ילי, למונגראס, חצי מהציר והג'ינג'ר לבלנדר עד לקבלת מחית.
מחממים שמן, ומטגנים את הבצל כ- 5 דקות.
מוסיפים את מחית התבלינים מערבבים כדקה, ומוסיפים את שארית הציר.
מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה או עד ריכוך הדלעת.
מצננים, ומחזירים למעבד המזון.מעבדים
מחזירים את התערובת לסיר ומוסיפים את חלב הקוקוס, כוסברה והסוכר.
מבשלים עד רתיחה.
מגישים חם .
מגיש:
מקור: אתר אסיתי
שתף את המתכון
