הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
צרור בצלים ירוקים מנוקים חתוכים לפיסות (ללא העלים אשר אותם יש לשמור לקישוט)
2 שיני שום כתושות
1 כף גדושה קמח רגיל
4 כוסות ציר מרק עוף
500 גר' דלעת חתוכה לקוביות בינוניות
3 כוסות גרגירי תירס
1 כוס שועית לימה קפואה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות ומוקפץ קלות בשמן זית
מלח
פלפל שחור טחון טרי
כמון
אופן ההכנה
מחממים את השמן ומטגנים את הבצל והשום, תוך כדי עירבוב כ-3 דקות.
מוסיפים ומבליעים הקמח בשמן עד שמבעבע.
יוצקים בהדרגה 21 1 כוסות ציר מרק חם, תוך טריפה נמרצת במטרפת יד למניעת גושים.
יוצקים את שארית הנוזלים והירקות (למעט הפלפל האדום), מתבלים קלות, מביאים לרתיחה מכסים ומבעבעים על אש נמוכה כ-30 דקות.
ברגעי הבישול האחרונים מוסיפים את קוביות הפלפל המוקפץ ומבשלים עד כ-4 דקות.
מקשטים עם טבעות בצל ירוק (את החלק הירוק).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
