הוראות הכנה
מרכיבים
21/2 ק"ג דלעת
2 גבעולי סלרי
1 כף מרק עוף
1 כף מרק פטריות
פלפל שחור
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לחתוך את הדלעת לקוביות גדולות (ללא הקליפה) להוסיף את עלי הסלרי מעט פלפל שחור ואבקת מרק העוף לכסות במים לבשל עד שהדלעת מתרככת.
להמיס את אבקת המרק פטריות במעט ממי המרק החם ולהוסיף לסיר להרתיח 5 דקות נוספות.
לרסק עם הנוזלים בבלנדר להחזיר לסיר ולבשל עוד כ 5 דקות.
מגיש:
מקור: nillyy
שתף את המתכון
