הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם קוביות דלעת
בצל קטן קצוץ דק
100 ג' צימוקים
100 ג' שזיפים מיובשים ללא חרצנים
4 כפות שמן לטיגון
3 כוסות גדולות של מים
3 כפות אבקת מרק פטריות
כף מיץ לימון
אופן ההכנה
מטגנים קלות את הבצל בשמן
מוסיפים את המים ואת אבקת המרק
מבשלים ביחד עם הצימוקים והשזיפים.
כאשר הכל רותח, מוסיפים את הדלעת ומבשלים כשעה,נא לשים לב שהדלעת לא תתפרק!.
מוסיפים בסוף את מיץ הלימון, נותן טעם חמצמץ מתוק.
מגיש:
מקור: רוית רחמים-כפר מסריק
שתף את המתכון
