חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת עם חלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המרק הזה אפשר להכין גם מבטטות.
מרק דלעת עם חלב קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המרק הזה אפשר להכין גם מבטטות.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג דלעת
1 בצל קצוץ גס
1/2 פחית חלב קוקוס
כפית אבקת קארי
כפית ג'ינג'ר מגורר (אם אין טרי – אפשר להשתמש באבקה יבשה)
כף בוטנים מרוסקים וקלויים על מחבת יבשה
מלח או רוטב סויה
פלפל שחור
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל במעט שמן, בינתיים קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות. כשהבצל מזהיב מוסיפים את הדלעת ויוצקים מים לכיסוי. מוסיפים אבקת קארי וג'ינג'ר ומרתיחים. מבשלים עד שהדלעת רכה.
מצננים מעט ומבלנדרים את תוכן הסיר (אפשר להגיע למחית חלקה לגמרי, אבל אם אוהבים – אפשר גם להשאיר קצת חתיכות שלמות). מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. לפני ההגשה מרתיחים שנית, מפזרים מעט בוטנים קלויים ומגישים.
המרק שמתקבל דליל למדי, אם אתם אוהבים אותו יותר סמיך – אפשר להוסיף תפוח אדמה אחד או בטטה.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון