הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם דלעת
2 גזרים קלופים וחתוכים
½ כוס שמיר קצוץ
מים - במתכון נרשם 4 כוסות, אני שמה יותר (ממלאת את הסיר)
4 כפיות אבקת מרק עוף (בשבילי - רק קנור)
פלפל לבן
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-15 דקות עד שהדלעת והגזר מתרככים.
מרסקים את הכל בבלנדר ידני.
הצעה להגשה: אפשר לשחק עם כמויות השמיר - להשתמש פחות בבישול, ואחר כך בהגשה לזלוף מעט שמן זית ומעליו לפזר עוד שמיר קצוץ.
מגיש:
מקור: שולה מודן
שתף את המתכון
