חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת קטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מחמם וטעים brשילובי הטעמים של הדלעת, גזר ושמיר פשוט נהדרים. brאפשר ומומלץ להוסיף קרוטונים מתובלים.
מרק דלעת קטיפתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק מחמם וטעים brשילובי הטעמים של הדלעת, גזר ושמיר פשוט נהדרים. brאפשר ומומלץ להוסיף קרוטונים מתובלים.
הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם דלעת
2 גזרים קלופים וחתוכים
½ כוס שמיר קצוץ
מים - במתכון נרשם 4 כוסות, אני שמה יותר (ממלאת את הסיר)
4 כפיות אבקת מרק עוף (בשבילי - רק קנור)
פלפל לבן
אופן ההכנה
שמים את כל החומרים בסיר ומביאים לרתיחה.
מבשלים כ-15 דקות עד שהדלעת והגזר מתרככים.
מרסקים את הכל בבלנדר ידני.
הצעה להגשה: אפשר לשחק עם כמויות השמיר - להשתמש פחות בבישול, ואחר כך בהגשה לזלוף מעט שמן זית ומעליו לפזר עוד שמיר קצוץ.
מגיש: kalla
מקור: שולה מודן
שתף את המתכון