הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס עדשים אדומות
מעט מרגרינה לטיגון
2-3 שיני שום, כתושות
מלח, כמון, פפריקה
1 כוס מים מעורבים עם 2 כפות קמח
להגשה: מיץ מלימון טרי, כמון
אופן ההכנה
לברור את העדשים, לשטוף ולשים בתוך סיר עם כ-4 כוסות מים.
להרתיח. לאחר שרותח, יש להקפיד להוציא את הקצף ולהמשיך על אש קטנה עד שהעדשים רכות.
בינתיים - לטגן במעט מרגרינה במחבת , את השום, להשחימו ולהוסיף את התבלינים.
להכניס את הכל למרק. להרתיח שוב.
להוסיף את המים המעורבים עם הקמח, ולבחוש היטב.
להמשיך לבשל על אש קטנה עוד כ-5-7 דקות.
להגשה - על כל קערית מרק ניתן לבזוק כמון ומיץ לימון טרי.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
