חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק וון טון גל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חוג בישול של גל גילאי בבית הספר
מרק וון טון גל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חוג בישול של גל גילאי בבית הספר
הוראות הכנה
מרכיבים
לוון טון
1 כוס קמח
1/4 כפית מלח
1/2 ביצה
5 בצל ירוק
3 כפות אורז מבושל
12 כוסות מים
2 כפות רוטב סויה
4 כפות אבקת מרק עוף
1/4 ראש כרוב
1/2 כוס נבטים טריים
מלח
אופן ההכנה
שמים את הקמח והמלח בקערה יוצרים גומה.
בכוס שמים את הביצה והמים וטורפיםבעזרת מזלג.
שופכים את הביצה הטרופה לגומה ובוחשים עד שכל הנוזלים נספגים הקמח.
מפזרים קמח על שולחן עבודה ומרדדים את הבצק ל 18 כדורים.
מרדדים כל כדור לריבוע בגודל 10X10 ס"מ.
חותכים מאחד הבצלים הירוקים את העלים וחותכים לטבעות.
מערבבים בקערית את טבעות הבצל הסויה והאורז.
שמים בכל מרכז ריבוע 1/4 כפית מהמלית וסוגרים.
מחממים מים בסיר ומוסיפים מעט מלח מביאים לרתיחה ומכניסים את הכיסונים פנימה.
מבשלים עד שהכיסונים צפים.מסננים במים קרים.
חותכים את שטאר הבצל הירוק לקוביות קטנות , חותכים את הכרוב לרצועות דקות דקות שופכים לביר את המים ואבקת המרק מביאים לרתיחה מנמיכים את האש מוסיפים את הבצל והכרוב והנבטים מבשלים על אש קטנה כ 10 דקות.
מוזגים לצלחת מרק מוסיפים 3 כיסונים ומגישים.
מגיש: gilai
מקור: גל גילאי - אילת
שתף את המתכון