הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות חומוס שהושרה לילה
שמן זית
2 בצלים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
4 עגבניות קצוצות דק ללא הגרעינים
2 כפות תימין
4 כפות אורגנו
1/4 כוס עלי בזיליקום
כף רסק עגבניות
4 גזרים מגורדים גס
2 שורשי פטרוזיליה מגורדים
14 כוסות מרק עוף
מלח ,פלפל שחור,פפריקה
חופן נדיב של פאסטה קצרה
אופן ההכנה
משרים את החומוס ללילה ,אני הרתחתי אותו בנוסף להשריה עוד שעה לפני שנכנס למרק.
לחמם את השמן בסיר כבד ולהוסיף את הבצל ,הגזר,שורש הפטרוזיליה ומטגנים כ5 דקות ,מוסיפים את השום לדקה ולאחר מכן את העגבניות הקצוצות.
לאחר כ10 דקות מוסיפים את שאר החומרים ומרק העוף ומבשלים כשעתיים לפחות עד שהחומוס רך מאד. ב10 הדקות האחרונות להוסיף את הפאסטה
טעים מאד.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון
