חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חומוס נפוליטני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חומוס נפוליטני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות חומוס שהושרה לילה
שמן זית
2 בצלים קצוצים
6 שיני שום קצוצות
4 עגבניות קצוצות דק ללא הגרעינים
2 כפות תימין
4 כפות אורגנו
1/4 כוס עלי בזיליקום
כף רסק עגבניות
4 גזרים מגורדים גס
2 שורשי פטרוזיליה מגורדים
14 כוסות מרק עוף
מלח ,פלפל שחור,פפריקה
חופן נדיב של פאסטה קצרה
אופן ההכנה
משרים את החומוס ללילה ,אני הרתחתי אותו בנוסף להשריה עוד שעה לפני שנכנס למרק.
לחמם את השמן בסיר כבד ולהוסיף את הבצל ,הגזר,שורש הפטרוזיליה ומטגנים כ5 דקות ,מוסיפים את השום לדקה ולאחר מכן את העגבניות הקצוצות.
לאחר כ10 דקות מוסיפים את שאר החומרים ומרק העוף ומבשלים כשעתיים לפחות עד שהחומוס רך מאד. ב10 הדקות האחרונות להוסיף את הפאסטה
טעים מאד.
מגיש: קיבי
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון