הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
1 גזר
1 קשוא
1 ראש סלרי קטן
2-3 כפות שמן
1/2 ק"ג בשר בקר (צוואר,צלעות) חתוך לקוביות גסות
1 פלפל קטן, אדום וחריף
3 כוסות עגבניות מרוסקות
3-4 תפו"א חתוכים לקוביות גסות
מלח
סוכר לטעם
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
קולפים ושוטפים את הירקות. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומגררים על מגררת דקה את הגזר,קשוא וסלרי.
בסיר עמוק מאדים את הבצל בשמן עד שקיפות. מוסיפים את קוביות הבשר והירקות המרוסקים וממשיכים לאדות עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את העגבניות ופלפל האדום החריף,יוצקים 2 ליטר מים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה, כ-10 דקות. מוסיפים את תפו"א, מתבלים במלח,פפריקה מתוקה והסוכר. מערבבים ומבשלים עד לריכוך הבשר.
מגיש:
מקור: בטעם של עוד
שתף את המתכון
