חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חורפי חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חורפי חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
1 גזר
1 קשוא
1 ראש סלרי קטן
2-3 כפות שמן
1/2 ק"ג בשר בקר (צוואר,צלעות) חתוך לקוביות גסות
1 פלפל קטן, אדום וחריף
3 כוסות עגבניות מרוסקות
3-4 תפו"א חתוכים לקוביות גסות
מלח
סוכר לטעם
1 כפית פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
קולפים ושוטפים את הירקות. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות ומגררים על מגררת דקה את הגזר,קשוא וסלרי.
בסיר עמוק מאדים את הבצל בשמן עד שקיפות. מוסיפים את קוביות הבשר והירקות המרוסקים וממשיכים לאדות עוד כ- 3 דקות. מוסיפים את העגבניות ופלפל האדום החריף,יוצקים 2 ליטר מים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה, כ-10 דקות. מוסיפים את תפו"א, מתבלים במלח,פפריקה מתוקה והסוכר. מערבבים ומבשלים עד לריכוך הבשר.
מגיש: קיבי
מקור: בטעם של עוד
שתף את המתכון