הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר מרק עוף
1/3 כוס חומץ
1 כף רוטב סויה כהה
½2 כפיות סוכר
1/4 כפית פלפל לבן
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל צ'ילי חריף גרוס
1 כוס נבטים
1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות באורך 3 ס"מ
1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות באורך 3 ס"מ
1/2 כוס אפונה
1/2 כוס נצרי במבו (במבו-שוט) חתוכים למקלונים באורך 3 ס"מ
1/2 כוס גזר חתוך למקלונים באורך 3 ס"מ
100 גרם בשר מעושן קצוץ
2 כפות עמילן תירס (קורנפלור) מדולל במעט מים
2 ביצים טרופות
1/2 כוס בצל ירוק קצוץ
מעט שמן שומשום
אופן ההכנה
-מרתיחים את המרק. מוסיפים חומץ, סויה ושאר תבלינים, ירקות (למעט בצל ירוק) ובשר מעושן ומביאים לרתיחה שוב.
-יוצקים לתוך המרק עמילן מדולל, ומערבבים עד להסמכת המרק.
-שוברים פנימה ביצים טרופות ומערבבים היטב. יוצקים לקערות מרק, מפזרים מעל בצל קצוץ, מזלפים כמה טיפות שמן שומשום ומגישים.
מגיש:
מקור: סין
שתף את המתכון
