הוראות הכנה
מרכיבים
6 גרונות עוף
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 חב' נענע שטופה
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 גבעולי סלרי קצוצים
מלח פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מרק עוף
1/2 כוס מיץ לימון סחוט
4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
בתוך סיר לטגן את הבצל עם מעט שמן עד שיזהיב
להוסיף את תפוחי האדמה לטגן מעט
אח"כ את הגרונות והתבלינים לערבב היטב
ולהוסיף מים פושרים עד חצי מגובה הסיר
תוך כדי רתיחה להוסיף את הנענע והסלרי והשום
ולאחר כ 10 דק' להוסיף את מיץ הלימון
ולבשל על אש בינונית כ 50 דק'
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
