חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ זה אפשר לאכול עם אורז או קוסקוס.. br br br br
מרק חמוץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק חמוץ זה אפשר לאכול עם אורז או קוסקוס.. br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
6 גרונות עוף
4-5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לריבועים
1 חב' נענע שטופה
2 בצלים בינוניים קצוצים
4 גבעולי סלרי קצוצים
מלח פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מרק עוף
1/2 כוס מיץ לימון סחוט
4 שיני שום כתושות
אופן ההכנה
בתוך סיר לטגן את הבצל עם מעט שמן עד שיזהיב
להוסיף את תפוחי האדמה לטגן מעט
אח"כ את הגרונות והתבלינים לערבב היטב
ולהוסיף מים פושרים עד חצי מגובה הסיר
תוך כדי רתיחה להוסיף את הנענע והסלרי והשום
ולאחר כ 10 דק' להוסיף את מיץ הלימון
ולבשל על אש בינונית כ 50 דק'
בתאבון
מגיש: ital
מקור:
שתף את המתכון