הוראות הכנה
מרכיבים
2 ליטר מרק עוף צח
3 כוסות חמציצים קצוצים דק [ להשיג בחניות בשוק ] או עלי מנגולד קצוצים דק
מיץ מלימון אחד
כוס שקדים מולבנים
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מרתיחים את המרק מוסיפים את החמציצים או עלי המנגולד ומעט מיץ לימון
מניחים את השקדים בבלנדר מוסיפים 2 כפות מרק ומעבדים עד קבלת תערובת חלקה
מוסיפים למרק ומרתיחים שנית מוסיפים מעט לימון עפ"י הטעם
ומגישים חם יחד עם לחם שחור
בתאבון
מגיש:
מקור: פרץ
שתף את המתכון
