הוראות הכנה
מרכיבים
2 יוגורט ביו 1.5%
1/2 חב' רגילה גבינה לבנה 9%
3-4 מלפפונים יפים
בצל בינוני
חופן שמיר+חופן פטורוזיליה
חופן נענע מיובשת
חופן זעתר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
לערבב את 2 היוגורט עם חצי הגבינה עד לקבלת מרקם אחיד
לחתוך את המלפפונים לקוביות ואת הבצל לקוביות לתוך היוגורט
לקצוץ שמיר ופטרוזיליה +להכניס ליוגרט חופן נענע מיובשת+חופן זעתר+מלח ופלפל שחור
לערבב את כל התבלינים ולהגיש
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
