הוראות הכנה
מרכיבים
2 וחצי כוסות מים
3 תפוחי אדמה
3 קישואים
2 גזרים או חצי דלורית או 200 גרם דלעת
1 שורש פטרוזיליה או חצי שורש סלרי
3 גבעולי סלרי
1/2 לימון
אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי האדמה לרבעים , את הגזרים ואת שורש הפטרוזיליה באמצע
לאורכם ( אם משתמשים בדלעת או דלורית לחתוך לקוביות גדולות ) , את
גבעולי הסלרי לחתיכות באורך 8 ס"מ . לחתוך את הלימון על קליפתו לפרוסות .
להכניס את הירקות לסיר עם הלימון והמים ולבשל עד שהירקות מתרככים .
מגיש:
מקור: טבע הרפוי מאכלי בריאות
שתף את המתכון
